Forside >> hjælp >>

Hvem, Hvad, Hvor..


Naviger sådan her

Navigationsmæssigt er denne hjemmeside ganske enkel. Øverst på siden er der en række menupunkter - 9 ialt - der hver fører til et antal såkaldte undersider. Hvis du med musen klikker på ét af menupunkterne, vil du blive føret videre.

 

En understregning

Hvis et ord eller en sætning er understreget, så er det muligt at klikke på ordet eller sætningen med musen og derved komme videre til en anden side på hjemmesiden. Det er såkaldte hyperlinks, der gør det muligt at springe fra side til side ved at klikke på ord. Det er en slags knapper, bare med tekst. Hvis du har brugt det enkelte hyperlink én gang, skifter denne sorte farve til lilla, og du er nu gjort opmærksom på, at du har været der før.

 

Tilbage til forsiden

Hvis du vil til forsiden - den allerførste side, som hjemmesiden oprindeligt åbnede med, så klik på den grønne bjælke øverst, hvor der står Gammelbygaard.

 

Hvor er jeg nu?

Hvis du har problemer med at orientere dig, og ikke kan se, på hvilken side du befinder dig, så kik på teksten nedenfor menupunkterne. Her vil der være en såkaldt STI, der fortæller dig, hvor på hjemmesidens forskellige sider du er.

 

Stadig forvirret?

Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores hjemmeside, eller problemer med denne.